Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utazás képes leírás - Velencei utazás.tlap.hu
részletek »

Utazás - Velencei utazás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: velencei-utazas.tlap.hu » Utazás
Keresés
Találatok száma - 4 db
NonStop utazás

NonStop utazás

A velencei karnevál 2012 -ben az 1980-as évek újraindulását követően újra régi pompájában tündököl. Hagyománya ősi alapokon nyugszik és minden évben több ezer embert csábít a csillogás, a fantasztikus ruhaköltemények és álarcok sora.

Repülés Budapest - Velence

Repülés Budapest - Velence

Velence 118 szigeten, az olasz szárazföldtől néhány kilométerre, az Adriai-tenger északi részén fekszik. A karneváljáról híres Velence látnivalókban gazdag város. A pompás paloták (mint pl. a Ca'Oro) a Canale Grandén gondolázva lenyűgöző látványt nyújtanak. Ki ne álmodott volna már arról, hogy a Szent Márk téren áll vagy a Ponte di Rialto vagy a Sóhajok hídjának látványát élvezi? A velencei templomokban és múzeumokban nagy mesterek - pl. Tiziano, Tintoretto és Giovanni Bellini - műveiben gyönyörködhetünk.

Vonattal Velencébe

Vonattal Velencébe

Drága és átláthatatlan árú repülőjegyek? Szűk és kényelmetlen ülőhelyek az autóbuszon? Parkolási nehézségek a belvárostól távol? Az ÖBB éjszakai vonata megkíméli Önt e kellemetlenségektől. A kora esti budapesti indulás után Európa egyik legmodernebb vonatán, a railjet-en utazhat Bécsbe, majd onnan az EuroNight-vonattal továbbutazva a vetett ágyban töltött éjszaka után a fekvőhelyes- és hálókocsik kísérője által felszolgált reggeli mellett pillanthatja meg a tengerpartot, mielőtt a vonat egyenesen a lagúnák közé, a város legendás vízi főutcájának, a Canal Grande-nak a partján álló Santa Lucia pályaudvarra érkezne meg.

Zala volán Utazási Iroda

Zala volán Utazási Iroda

1. nap: Elindulás a reggeli órákban. Utazás Ausztrián keresztül. A Wörthi-tó partján pihenő: látogatás Veldenben. Megérkezés Lido di Jesoló ba, a szálláshelyre, vacsora. 2. nap: Reggeli után indulás Velencébe: hajóval utazás a Szent Márk térre. Délelőtt városnézés idegenvezetővel: Szt. Márk Bazilika, Campanile, Dózse Palota, Sóhajok hídja, Casa d'Oro, Accademia, Rialto... Délután részvétel a karneváli forgatagban: ilyenkor az egyébként is varázslatos hangulatú város mesébe illő maskarák kavalkádjával bizsergeti az érzékeket. Késő este visszautazás.

Tuti menü