Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közlekedés - Velencei utazás képes leírás - Velencei utazás.tlap.hu
részletek »

Közlekedés - Velencei utazás - Velencei utazás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: velencei-utazas.tlap.hu » Közlekedés - Velencei utazás
Keresés
Találatok száma - 6 db
A gondola - a csatornák királynője

A gondola - a csatornák királynője

Velencében mindent különböző vízi járművekkel szállítanak. Sokféle hajótípus van. A 'sandoló' a halászok és áruszállítók járműve a 13. század óta változatlan formában szeli át a csatornákat. A 'mascareta' elfátyolozott hölgy utasairól kapta a nevét. A leggyorsabb a gondolino, de kezelése nehéz. A turisták körében a legismertebb és legnépszerűbb a gondola - a csatorna királynője.

ACTV

ACTV

A velencei hajóközlekedés hivatalos oldalai térképekkel, menetrenddel angol és olasz nyelven érhetők el. Telefonszámok, elérhetőségek, jegyárak is szerepelnek az oldalon, valamint naptár is segít eligazodni a hétköznapi és ünnepnapi menetrendben.

ATVO

ATVO

Az ATVO közlekedési portálo rengeteg hasznos közlekedési információval szolgálnak angol és olasz nyelven. Repülőtéri információk, buszos közlekedési lehetőségek, buszközlekedés, jegyrendelési lehetőség.

Autókölcsönzés Velencében

Autókölcsönzés Velencében

Autókölcsönzés Velence autóbérlés helyszínein, repülőtéren, pályaudvaron és belvárosban. Világmárka autókölcsönzők Velencében számos autókölcsönzési ponton. Foglalja le bérautóját olaszországi, velencei utazásához most online az interneten keresztül, válasszon autókölcsönző partnereink ajánlataiból. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálat segít a foglalásban. Árgarancia szolgáltatás Velence autókölcsönzés esetén. Online autókölcsönzés garantáltan legjobb árakon, tekintse meg autókölcsönző partnereink ajánlatait egy helyen.

Hallo Venezia

Hallo Venezia

Közlekedési portál online menetjegyrendelési lehetőséggel, számtalan hasznos információval, mint menetrend, programok, események és egyéb szolgáltatások, Velence kártya vásárlási lehetőség, amely sok kedvezményt tartalmaz a velencei tartózkodás során.

Tömegközlekedés

Tömegközlekedés

Velence közösségi közlekedése elsősorban az ACTV vízibuszain és autóbuszain alapul. Ehhez kapcsolódik még néhány másik, helyi és helyközi közlekedést biztosító környékbeli társaság (pl. az ATVO Cavallino-Treporti és Jesolo felől).

Tuti menü